香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kandis
打印 上一主題 下一主題

kandis 長跑誌~~

升級   83%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

喂!0靚妹~~~
有DD心底話要古例你一下的哦!^^

很喜歡你跑步時的表情,眼神,鬥志!
能給人一種很堅定的感覺!
看到你的鬥志令人不易放棄呢!
至小我都是有着這様的感覺的哦!

加油吧^^

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-16 22:19 發表
哇~~~拍左短片真係睇多好多野~~~平時都唔知自己跑姿係點
好多都跑得幾好丫 幾時再沖過??

有消息馬上通知梁兄!!
好多CHING想請梁兄指導啊~~~
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3583&extra=&page=8

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

哈~要我教人真係唔係幾好意思
    我教人唔叻架~~~~不過貪玩囉~~我都幾鐘意沖圈~夠刺激
    有機會一齊玩下啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-17 00:21 發表

你跟本就唔應該跟!!!!   你星期三唔好去咁盡呀!!!仲有唔准偷梅食呀!!!!
    你再傷的話,我出年快過你架喇~~~~~

嘩....好大壓力~
    今日覆完診醫生都冇話唔跑得.......(其實我冇問佢) ,不過我都會好小心,星期三都係慢慢跑唔食梅子啦,但係就miss左個梅子論劍大會有D可惜。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-17 00:55 發表
    哈~要我教人真係唔係幾好意思
    我教人唔叻架~~~~不過貪玩囉~~我都幾鐘意沖圈~夠刺激
    有機會一齊玩下啦

今日問左batbat幾時會再玩....我都好期待。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

幾時丫???不過我每星期都慣左有一課
    711MF 該用戶已被刪除

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-17 01:00 發表

今日問左batbat幾時會再玩....我都好期待。" />" />

佢話得返星期四ok呀!!!你聽日留力啦~~
    我練埋今個星期四,下個星期都唔得閒,可以recover了, 留返28/2 上大夫山~~~yeah~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-17 11:18 發表

佢話得返星期四ok呀!!!你聽日留力啦~~
    我練埋今個星期四,下個星期都唔得閒,可以recover了, 留返28/2 上大夫山~~~yeah~~

咁我聽日一於hea跑算數啦,睇下魔鬼教練今次會加d咩花臣先。

升級   83%

該用戶從未簽到

16.2.2009  荃灣--->青龍頭  (16k)

今次係第二次跑呢條路,上次又係跑到青龍頭!!!如果唔係太夜,真係好想再跑遠d呀~~唔知前面既風景係點既呢!?

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完好爽~哈哈~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:03 發表

今次係第二次跑呢條路,上次又係跑到青龍頭!!!如果唔係太夜,真係好想再跑遠d呀~~唔知前面既風景係點既呢!?

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完 ...

我唸整段去到屯門最美是叮九橋過小小 在那下面有個沙滩!
    可望到叮九和青馬醉美好的地方呢!
    真的不得了!你没留意嗎?
    我跑過的時後也被它深深的吸引了……

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:03 發表

呢條路真係幾好跑!!!我最中意係上橋果段小長金~~~ 跑完 ...

DiDi, 多謝妳陪我跑咗一段小長金, 尋晚妳講咗一句嘢, 我都好同意, 話說, 當我哋回程响上汀九橋果陣, 妳話唔會俾XX君過妳, 就一枝箭標咗去, 我覺妳有信心之餘亦有一鼓霸氣, 無錯如果人對自己無信心, 無一D霸氣, 人心中無團火, 怎去繼續跑落去, 不過小小霸氣就好啦, 千祈唔好太多, 我哋一齊繼續努力啦, 加油, haha Tarry

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-18 00:22 發表
    DiDi, 多謝妳陪我跑咗一段小長金, 尋晚妳講咗一句嘢, 我都好同意, 妳當時講法, 當我哋回程上汀九橋果陣, 妳話唔會俾XX君過妳, 我覺妳有信心之餘亦有一鼓霸氣, 無錯如果人對自己無信心, 無一D霸氣, 中無團火, 怎去繼續跑落去, 不過小小霸氣就好啦, 千祈唔好太多, 我哋一齊繼續努力啦, 加油, haha Tarry

我很喜歡這句哦!
    是我和同事之間的共鳴句子呢~~~
    我們時常工作都會提醒對方工作要有火呢^^

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 00:26 發表

" />" />我很喜歡這句哦!
    是我和同事之間的共鳴句子呢~~~
    我們時常工作都會提醒對方工作要有火呢^^" />" />

華華, 唔好意思, 我打錯字, 係: 人心中無團火,怎能跑落去. 你尋晚好開心wor.
    Tarry

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-18 00:08 發表

我唸整段去到屯門最美是叮九橋過小小" />" /> 在那下面有個沙滩!
    可望到叮九和青馬醉美好的地方呢!
    真的不得了!你没留意嗎?
    我跑過的時後也被它深深的吸引了……" />" />

我當然有留意~~~咁下次再跑,再作一篇有關青馬的描寫文罷~~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-18 00:32 發表

華華, 唔好意思, 我打錯字, 係: 人心中無團火,怎能跑落去. 你尋晚好開心wor.
    Tarry

是哦!作晚的心情很好哦!
    和勁CHING冲得很開心……可是…………><
    你們把我和豹豹給仍下了……
    我們成了被為棄的青年了哦= ="
    我最不喜歡這感覺的了!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-18 00:22 發表

DiDi, 多謝妳陪我跑咗一段小長金, 尋晚妳講咗一句嘢, 我都好同意, 話說, 當我哋回程响上汀九橋果陣, 妳話唔會俾XX君過妳, 就一枝箭標咗去, 我覺妳有信心之餘亦有一鼓霸氣, 無 ...

tartar,我都多謝你同我跑左一段啊~~~其實我只係隨便講下咋~~講下笑架咋~~~估唔到你諗到咁多野!!!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-18 00:43 發表

我當然有留意~~~咁下次再跑,再作一篇有關青馬的描寫文罷~~~~

那就約定啦!
    下次再跑呢。
    ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

廸廸, 今個星期六早上有冇興趣同一路段長路呀?